Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J31a40n 96R84á62ž

1. 1. 2023 19:10

Jedno nechápu, před kým bychom měli jako utíkat, když nám mimo přívalu lidí migrujících ze zemí, které je z objektivních důvodů uživit nemohou, když žádné reálné nebezpečí, vyvolávající nutkání z vlasti utéci, v dohledné době nehrozí. A jednak se k nám migranti naštěstí moc nehrnou a jednak bychom se snad jim ubránit mohli....kdyby k tomu byla zejména politická vůle.

Poznámka pro hlupáky: Ukrajince těmi migranty, kterých bychom se měli bát, nemyslím!

0 0
možnosti
Foto

R^ Dovolím si krátkou úvahu:

Takové a podobné postoje či názory zde byly nejednou odměněny slovy o gaučových bojovnících. Nemýlím-li se, tak psavci takových pitomých a urážlivých útoků byli shodou okolností většinou ti, kdo fňukají o zakázaných názorech, o jediné správné pravdě, o ohrožení svobody slova atd. atp. A samozřejmě i ti, kdo obhajují šíření lží jako šíření jiných názorů.

Napsat někomu, že je gaučový či klávesnicový bojovník (válečník), by mohlo být legitimním vyjádřeným názorem jen v případě, že by mu takový psavec doložil jeho zbabělost nebo předstírání postoje. Napsat někomu neznámému kritická slova vyloženě v osobní rovině ovšem není názor, ale buranství a sprostota (mimochodem v rozporu s pravidly blogu).

Uvádím to jako příklad toho, v jakém zmatení pojmů se lidé někdy ocitají , když se stávají domnělými zastánci svobody slova a projevu, aniž vnímají, že nejen hájí lži a sprostotu druhých, ale často i vlastní neomalenosti.

3 0
možnosti
EH

Já třeba neslibuji, co nevím, jestli splním. Zato mám zkušenosti, že lidé jsou plní vznešených představ a skutek utek.

Panu autorovi jeho plány nikdo nebere, ale na adoraci je trošku brzo.

0 3
možnosti
JZ

Moje ukrajinská holička si stěžovala, že ji její čeští zákazníci poučují, jak se má Ukrajina chovat, a přitom jí hned vykládají, že kdyby se něco podobného stalo v kotlince, byli by okamžitě na cestě pryč (moje poznámka: na cestě do zemí, o kterých si vykládají že jsou nebo budou neomarxistickou nebo islámskou diktaturou). Její další věta zněla, tak ono by to bylo stejně jedno když ta místní armáda má pár lidí a žádné zbraně

0 0
možnosti
Foto

Obrovská karma, krásně napsáno. R^R^R^V

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1423x
Politicko-právní analytik. Project a Risk Manager.

Náruživý čtenář.