Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma, já jsem názoru, že není ani nějak zvlášť inteligentní. Podle mě je to bílý kůň, kterého řídí někdo jiný.

4 1
možnosti

Kdybyste ještě prozradil, jakou že to vlastníte firmu, abych si udělal představu, jaká je relevance vaší analýzy.

2 3
možnosti
Foto

Na to nemusí mít člověk firmu. Stačí mozek a zdravý rozum. Toho se ale koblihám evidentně nedostává.:-/

4 2
možnosti
Foto

Do (politických) mrtvol se nekope... I když mají ještě dnes 30% preferencí...:-) V době pokoronavirové bude politická mapa překreslena a ANO, bude hůř...

3 1
možnosti

Jéé, to se bude líbit. Nebudu rozebírat jednotlivé body, kdy se divím jak to víte. No asi sedíte velmi blízko krizového štábu a vlády. Nejzajímavější pro mě je způsob podání těch informací a tvrzení. Silně mi to připomíná nové manažery, kteří byli s velkou pompou přijati do různých firem, aby po dvou, třech letech byli odejiti protože se prokoukli jejich opravdové schopnosti. U takových vodníků to bylo úplně typické.

3 0
možnosti

Aáá..pán je nějaký teoretik přes management ;-D

Ne, věru nepatřím mezi "Svědky Babisovi" ..ale to, co jste napsal je hodně mimo realitu. Je to ukázka toho, jak emoce zaslepují..jak člověk ztrácí soudnost a smysl pro objektivitu.. bez ohledu na inteligenci a dosažené vzdělání.

Nevím, co myslíte tím, že se Babiš zhroutil pod tíhou krizové situace.. Spíše jsem zaregistroval jak řadě jeho odpůrců "jeblo" z toho, jak mu současná situace nahrává.

Kdybyste skutečně vnitřně věřil tomu o zhroucení a selhání manažersky neschopného Babiše, neměl byste přece vůbec potřebu něco takového psát.

Jistě tady najdete řadu podobně naladěných stoupenců ..ale to je jen takové to vzájemné se ujišťování v rámci názorové bubliny. Nezaujatý pozorovatel to ale fakt vidí poněkud jinak;-)

7 0
možnosti

nezaujatý pozorovatel neexistuje.

1 0
možnosti
Foto

A takový mýtus tady néjaký soudný člověk viděl?

3 0
možnosti

Milý kamaráde Stando. Agrofert v ČR zaměstnává asi 22.000 zaměstnanců, zbytek má v cizině S daněmi mu to moc nejde, protože každoročně nefiguruje v TOP firmách, které sypou do Rozpočtu ČR. AB nezaložil 1 firmu užitku, podobně nemá 1 Reformu pro následující generace. Zase má podprůměrné mzdy pro své pracovníky - Nicméně nejlepšími pracovníky byli vyhlášeni - Pracovní kolektiv otce Faltýnka, kartářky a vědmy Schillerové a dobře si vede i spisovatelka Dostálová. Na Zákon o povolování staveb nemá čas, furt píše do Brusele, aby případ Velekněze odložili. (Mj., zákon začala řešit p. Jourová, nespala, makala).

Velekněz hospodaří dobře, loni zasekl sekyru o 8 miliard a již celkově dluží 43.7 mld. Kč. Co hůře, má tam úvěry - splatnost 1 rok a vir způsobuje pokles tržeb. Vědma oslovuje banky o posunutí dluhů o 6 měsíců - Nájemníky zase podpoří majitelé objektů. Proč to neudělali u Kosteleckých párků - Odeber, sněz a zaplať ažpotom - nechápu. Miloš, si založil Stranu nesvéprávných občanů - Aby měl přes co legalizovat darované prachy darů. Bureš si zase pořídil ANO k dotacím. Jeho jediný užitek pro ČR je, že za zaměstnance odvádějí zdrav a sociální - Tak jako za časů předcházejících. Ty firmy vlastnil někdo jiný.

Baťa zaměstnával 42.000 lidí. Dotace nebral, naopak - Svým lidem dal sociální programy. Nic neumíš ?, nevadí - Hlavně na sobě makej ! Přijď, zaučíme a ukaž.se. Na politiku nehledíme - jde nám o kumšt. I RD si můžeš výhodnou půjčkou postavit, nebo se stát šéfem filiálky v zahraničí. My obouváme celý svět a vyvážíme i celá města ! (Mj., fungují dodnes). Baťa v Stb nebyl, s komunisty se nekamarádil a o premiérský post neusiloval ! Prostě nesnil a fakt makal ! . :-)

9 1
možnosti

:-).....milý kamaráde Bučku ! Nebudeme se hádat, jsme dospělí a každý víme své! Já jsem měl to štěstí, že jsem narazil na pracovníky firmy Agrofertu, kteří ho chvállili, Vy opačně! Souhlas!

Ale.....není to člověk, který tu udělal po letech, kdy předcházející vlády považovaly naši republiku za Klondajk, kdy soutěžili o to kdo víc urve, samozřejmě........ bez obav z potrestání! Děkuji Bohu, že se tu objevil, protože už bychom byli národ žebráků a super boháčů! Je mi to líto, že s Vámi nesouhlasím, ale...jak jsem psal, každý to vidíme jinak ! V

2 6
možnosti

Stojím za svým premiérem.

.

:-)R^

3 3
možnosti

Nevím, milý Arnolde, co se u Vás pokazilo, asi nějaká katastrofa. Zřejmě v noci umrzl zahradník v domku ?, jsou fakt mrazy ! Já na tom ještě tak blbě nejsem - A tak si stojím za svými názory ... ! :-)

2 1
možnosti

Píšete že jste křesťan. Pokud by to byla pravda, tak byste se nenavážel do premiéra a neurážel ho. V Písmu to máte zcela jasně napsáno, pokud víte o čem hovořím.

6 4
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS