Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Válka na Ukrajině už skončila?

0 0
možnosti
DM

Asi stále nechápete že se nejedná o oslavy konce války ale o politic ké vyjádření k  současného konfliktu.oslava konce války je pouhá zástěrka vyjádření souhlasného stanoviska s putinskem a jeho velkopanskými choutkami,defcato souhlas k opětovnému dělení sfér vlivu, studené válce a novvodobému boji východu vs západu.

Tak to koneckonců chápe nejen západ,právě proto tam nikdo SOUDNÝ NEJEDE  a právě proto není vhodné se oslav účastnit.

A ano náš prasident,(zas překlep sakra),to samozřejmě chápe taky, tzn jeho účast na oslavách jasně deklaruje,koho že to zahraniční politku vnímá jako hodnou následování a koho píseň má zpívat,SPOJENCŮM NAVZDORY.

Kdyby to udělal občan Zeman, můžeme se pousmát,stejně jako je k smíchu rusofil Vyvadil či Olšer, to že to udělá president státu je k pláči, protože tím nepřímo vyjadřuje stanovisko celé země včetně její vlády...

2 0
možnosti
JN

Naopak, ostuda je vždycky tam, kde objeví se Zeman.

2 1
možnosti
Foto

Lepit současnou politickou situaci v Evropě i ve světě na 70. Výročí ukončení II.WW. v Evropě je ,,přinejmenším podivné“. Že jde především o účelovou propagandu se zcela jinými cíli pak je více než jasné každému, kdo není blb, či fanatický přívrženec/,,nadrženec“ atˇ té, či oné strany. Nakonec i systematicky a opakovaně vyvolávaná hysterie v těchto souvislostech též o mnohém svědčí. A ještě ,,cosi“, neb o tom to totiž je! O tom, že byl poražen Hitler a jeho německý nacizmus! Nejenom Rusy, ale i jejich spojenci! Tedy i s naším podílem! Na všech frontách II.WW.!

 Že M.Z. mnohým vadí, je více než jasné. Pro mnohé je BALVAN, který by chtěli a potřebovali ze SVÉ cesty odvalit. Kdo a proč?O tom to ve skutečnosti je!

3 0
možnosti
BT

klídek,  funkční období našeho pana presidenta je řada ostud jdoucích nepravidelně za sebou,

takže ještě nějaká bude

0 2
možnosti
JG

J82. 55G74r82o93h

10. 4. 2015 10:14

karma pane blogere

3 0
možnosti
IH

Já bych poprosil všechny rusofily, aby si nějak mezi sebou to téma rozdělili, protože všichni píšou na jedno brdo.

Dále by si měli nějak vyjasnit, jestli je Rusko nástupcem CCCP a podle toho volit argumenty, velmi často si totiž logicky protiřečíte, soudruzi.

A na závěr, stát na pomníku masového vraha ve společnosti jeho potomků a sledovat armádu, jejíž někteří členové se právě vrátili z Ukrajiny, zatímco jiní okupují Krym, to nemá s úctou k padlým nic společného, naopak, pro mě je to vrchol pokrytectví.

3 3
možnosti
Foto

Protože ho všichni za nástupce SSSR (viz křeslo v RB OSN).

1 0
možnosti
Foto

Tak, ale stačilo by to posunout na 10.5. a  bylo to OK.

1 3
možnosti
LW

L98e97o 31W45o84l22f

10. 4. 2015 9:47

Mám takovou malou soukromou obavu, že nás spíše ostuda čeká.

V čisté intence Miloše Zemana, totiž nevěřím.

1 2
možnosti
Foto

Nemám nic proti tomu oslavit hrdiny. Nemám nic proti tomu si připomenout konec strašné války. Jenže to vše je zatlačeno do pozadí mediální válkou, propagandou a veřejnou hysterií. Ti a to oslavované jsou vlastně vším tím zneuctěni. Stávají se jen záminkou pro zviditelnění politických a mocenských záměrů. Na obou stranách. Dostali jsem se do situace, kdy je asi těžké udělat něco „správně“. Lidské touhy a sny jsou vedlejší, politický profil je to, o co se bojuje.

8 0
možnosti
Foto

A o boj proti Zemanovi.8-o;-) Kým a proč?Tam je totiž odpovědˇ:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1423x
Politicko-právní analytik. Project a Risk Manager.

Náruživý čtenář.