Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč podpořme, Západ to přeci dávno dělá viz. Kosovo

Žáček jen dohnal učitele - pokud náměstkyně ministra USA přizná pět miliard dolarů na podporu demokracie na Ukrajině, nedělám si iluze, že nepodporuje ty v Rusku.

Bohužel do 19. století jsme se vrátili Kosovem a nyní to bude velké umění vyhnout se válkám, které se zdály historií. USA bude podporovat separatisty, kteří se nbudou hodit Rusku, Rusové ty co se nebudou hodit USA, Čína si vesele anektuje Thajwan - každý si mezinárodně uzná co bude potřebovat, prostě paráda. JJ, byla chyba si myslet, že NATO bude jedinou silou na planetě schopnou překreslovat hranice.

BTW, vypusťte si ten Tatarstán, ten už dávno seperatismus neprojevuje a má se za to dobře

1 1
možnosti

Podpořme nezávislost Katalánska, Skotska, Benátek. Tyto oblasti aktuálně usilují případně zvažují referenda o samostatnosti. A co třeba Havaj, Portoriko?

2 0
možnosti

Někteří lidé, diskutéři a blogeři stále nechápou jednu věc - Pokud se Krym chtěl osamostatnit, proč né, děje se to v celém světě. Problém je a bude ten způsob provedení : invaze cizích NEOZNAČENÝCH vojsk do cizí země, výměna vlády za loutkovou  a do 14 ti dnů referendum, které se běžně připravuje 3 - 6 měsíců. Chápete ? Možná tedy hovořím pouze za sebe, ale tohle mi prostě vadí ....a vadí porušování Ženevské konvence o označování vojsk, porušení Ukrajinské Ústavy a porušení mezinárodního práva ......

6 1
možnosti
Foto

Plný souhlas. Přesně v tom já vidím problém, ne v osamostatnění Krymu - pokud by proběhlo legální cestou.

1 1
možnosti
Foto

Učit se od Putina lidským právům? Demokracii? 8-o

Asi něco jako pravda podporovaná tankem? Ts, ts, ts....

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS