Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Všichni řeší, že Červíček byl jmenovám podle zákona , ale  nikdo nechce připustit, že Lessy byl odvolán protizákonně, že  Kubice - ten darebák - ho vyhodil právě proto, že je darebák bez nároku na cokoli, protizákonně a měl by být postaven před soud. Lessy, ať si to nekdo nechce připustit musí být rehabilitován a  bohužel pro Červíčka je jeho svaté právo, se  vrátit tam, odkud ho darebák vyhodil

5 0
možnosti

Problém je možná trochu někde jinde. Ponecháním pana Červička ve funkci je ohrožena nezávislost policie. Pan ministr Kubice tuto nezávislost narušil zřejmě neoprávněným odvoláním pana Lessyhom, což pokračovalo jmenováním pana Červíčka. Za normálních okolností měl pan Kubice až do úplného uzavření  případu pověřit zástupce pana Lessyho vedením policie.   

Proto ministr Pecina má jedinou možnost:  navrátit pana Lessyho do funkce. Tedy uvést věci do původního stavu. A pan Červíček jako policajt, kterému jde o udržení nezávislosti policie na ministerstvu vnitra (s čímž já osobně moc nesouhlasím, protože policie je živena ze státního rozpočutu), vyjít vstříc jak panu Lessymu, tak panu Pecinovi.

5 1
možnosti

:-)  Pánové diskutéři! Nejblíže jsou pravdě p. Malý a p. Havran, s kterými se ztotožňuji. Jinak skočte na NP a přečtěte si článek od právníka Jemelíka, aktivního člena spolku Šalamoun. Služební postup současného brigádního generála který se "dožabákoval" (slangem policistů),za pár roků na tuto vysokou funkci z bezvýznamného policisty v Náchodě je až neskutečný. Jeden z důvodů...svazek(těsný), s p. poslankyní  Černochovou, starostkou P - 7! KUbice ho měl umístit, jako zastupujícího, ale posichroval si to definitivou. Jevil se proti Lessymu, jako méně nebezpečnější.  Když se za něj bije Langer, tak samo o sobě už je to podezřelé. Takže pánové, složte si tu mozaiku a zapojte šedou kůru mozkovou !  !!!!!!

8 1
možnosti

:-)  Právě se mi od rána(nevím proč to nešlo), podařilo otevřít Parl. listy ....Je tam článek-Václav MOravec vymýval lidem mozek! Doporučuji, perfektní !  !!!!!!

0 0
možnosti

J89a25n 10Š21e17s60t89á46k

16. 12. 2013 12:30

pan generál mně byl jasnej už tehdy, když opakovaně zmiňoval "Tady nejde o Martina Červíčka ale o princip";-D Toje vždy rozkošný, když někdo mluví o o sobě ve třetí osobě. Vzpomínám jak Stálin hřímal na Rudém náměstí "Slíbili jsm e velkému Stálinovi, že to dokážeme!";-D

4 2
možnosti
Foto

Židli získal za "velmi podivných okolností"? Jaké máte na mysli?

Já se domnívám, že byl řádně jmenován do volné funkce a na nejasnostech a následných problémech nemá žádný podíl. Tak proč by měl utíkat? Proč by to měla být profesní sebevražda?

Mohl byste to, prosím, vysvětlit?

Díky.

2 5
možnosti

Když by byl někdo nezákonně nařčen a zbaven funkce a mne na jeho místo zcela zákonně posadili, cítil bych po jeho očištění povinnost mu místo uvolnit. Zákony na to asi nepamatují, ale říká se tomu morálka. Jinak Červíčka neznám a nic proti němu nemám.

2 0
možnosti
Foto

O98t22a75k88a56r 22S91e33k29l

16. 12. 2013 12:05

Závidím autorovi přesnou znalost toho , kdo je padouch a kdo je hrdina. Kdo je ohýbač práva a kdo ne.

Vůbec už neuvažuji o takových idiotismech, jako je čest a morálka. Ministr v demisi, jak už z titulu vyplývá, by měl spíše čekat v poklidu a předat úřad zvolenému ministrovi , tak říkajíc v misi.

Tož tak !

0 4
možnosti
Foto

J39i72ř14í 67K47i58n18d93l

16. 12. 2013 10:49

Četl jsem,  že MV si vyžádalo vyjádření právníků na ústavní právo. Právníci konstatovali, že z rozsudku nevyplývá, že Lessy by měl právo na vrácení do funkce a ani z rozsudku nevyplývá, že by mělo MV v jeho případě něco konat. Nechtějte, abych sdělil, kde jsem to četl. Schoval jsem si to někde v počítači ,jako zajímavost, tak jak mám ve zvyku a teď to nemohu najít, ale je to tak.

3 1
možnosti

Červíček byl jmenován do funkce, která byla v té chvíli neobsazená. Co provedl tak strašného?

3 1
možnosti

Tu špatnost provedl Kubice, měl ho jmenovat dočasně. Červíček popírá to, že říkal při svém jmenování že, pokud se Lessy očistí tak odstoupí.

Hezký den

6 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1423x
Politicko-právní analytik. Project a Risk Manager.

Náruživý čtenář.